wat is zakelijk verantwoord?

Wat is Zakelijk verantwoord?

De naam zegt het al een beetje. Zakelijk verantwoord is een site waar alles is te vinden over de zakelijke wereld. En hoe je verantwoord blijft binnen deze branche.

 

Zakelijke verantwoord posts

De berichten die er worden gepost zijn berichten geselecteerd of getypt door een groep volwassenen tekstschrijvers die zich iedere dag verdiepen in de wereld van business. Maar ook word er door hun gekeken naar relevante berichten voor de bezoekers. Deze berichten kunnen van alles zijn binnen het kader van zakelijkheid.

 

Het begin

Zakelijk verantwoord is gemaakt met WordPress zo maken we het makkelijk en toegankelijk voor de bezoeker. De site is door twee jongemannen opgestart vanuit de grote stad Utrecht in 2017. Deze heren wouden namelijk een site waarop alles wat te vinden wat heeft te maken met zakelijk verantwoord zijn. Ook wouden ze een site waar de bezoeker invloed had op de content en zo zijn ze begonnen.

 

Advertenties

De Advertenties op zakelijk-verantwoord.nl worden natuurlijk nauwkeurig nagekeken of ze wel goed genoeg zijn voor de site. Alle advertenties zijn dus veilig, betrouwbaar en hopelijk relevant voor jou. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over clickbait of oplichterij. Wil jij misschien een advertentie op onze website dan kan je gerust contact met ons opnemen. Dit kan je doen door naar onze site te gaan en op het kopje contact te klikken en ons vervolgens een mailtje stuurt over jezelf en de advertentie die je wil posten.