Een veilige online wereld dankzij De Gezonde Digitale Organisatie

      Reacties uitgeschakeld voor Een veilige online wereld dankzij De Gezonde Digitale Organisatie

Wij van De Gezonde Digitale Organisatie willen een veilige online wereld realiseren voor iedere persoon, bedrijf en organisatie.

Security awareness

Over De Gezonde Digitale Organisatie

Wij bij DGDO spelen in op de veranderende digitale wereld, zodat wij organisaties en hun medewerkers digitaal veilig kunnen maken. Doordat de digitale wereld snel verandert, verandert ook de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Het probleem is nu dat organisaties niet weten wanneer ze getroffen worden door cyberaanvallen. Hierdoor is het verstandig om je kennis te verhogen op het gebied van cybercriminaliteit en de kansen te verminderen. Iedere medewerker moet weten waar ze op moeten letten, want anders kan iedereen zomaar een foutje maken en belangrijke informatie delen. Wij zijn hier gespecialiseerd in. Door al onze handige diensten kunnen we makkelijk bedrijven en organisaties helpen tegen deze problemen. Met onze leuke en leerzame dienst “Escape Room Mobiel” lijkt het alsof je een spel speelt, maar in de tussentijd je kennis erg vergroot over dit onderwerp.

DGDO

Onze Escape Room voor organisaties

One Escape Room is een handige en leuke manier om de kennis te verhogen van al je medewerkers over de problemen van cyberaanvallen. Je kunt onze Escape Room bestellen voor een hele dag op een zelfgekozen locatie. Hier kan elke medewerker een half uur de Escape Room spelen en daarna 15 minuten napraten met een expert. Er komen situaties in beeld die ook in het echt kunnen gebeuren tijdens werk.