Voor de optimale manier van afval naar grondstof ga je naar Akwadraat!

      Reacties uitgeschakeld voor Voor de optimale manier van afval naar grondstof ga je naar Akwadraat!

zakelijkHet ultieme doel van Akwadraat is te omschrijven als het optimaliseren van de afvalketen. Optimaliseren van de afvalketen begint bij het zo lang mogelijk voorkomen dat iets afval wordt. Maar het gaat verder met de van afval naar grondstof doelstellingen. Steeds meer mensen doen aan verschillenden manieren van afval naar grondstof. Elke gemeente of organisatie heeft daarvoor zijn eigen ambities. Wij van Akwadraat helpen graag bij het bereiken van de van afval naar grondstof doelstellingen.

Waar zetten wij ons voor in?

Wij voelen ons maar zijn ook betrokken bij nieuwe mogelijkheden om de van afval naar grondstof doelstellingen te helpen bereiken. Op lokaal niveau zetten wij ons in onder de term Recycle Service, waarbij kleine herbruikbare spullen op afroep aan huis wordt ingezameld. Denk hierbij aan frituurvetten, klein hout, klein metaal, kleine elektrische apparaten met stekker of accu, leer, kaarsvet en dergelijke. Op landelijk niveau zijn wij via Luierrecycling Nederland betrokken bij de nieuwe mogelijkheden. Namelijk de gescheiden inzameling en verwerking van luier bij kinderdagverblijven, zorginstellingen en verschillenden gemeentes.

Onze ambities

Wij hebben enorm veel ambities als het gaat om het scheiden en recyclen van afval. Zo willen wij dolgraag een wereld creĆ«ren waar we met z’n alle zorgvuldig omgaan met onze afval en waar we met het milieu rekening houden. Wij doen er alles aan om manieren te bedenken, waarmee we gebruikt afval kunnen hergebruiken. Het milieu is ontzettend belangrijk en wij willen er graag zorgvuldig mee om gaan!