Smart personal training helpt voor een betere lifestyle

      Reacties uitgeschakeld voor Smart personal training helpt voor een betere lifestyle

Personal trainerBij Smart personal training helpen wij iedereen met een doel. Wij helpen mensen met het opstellen van een voedingsschema, het trainen en bewegen.  Binnen ons kleine team hebben hebben wij een sport masseuse, gewichtsconsulent en lifestylecoach. Wij zitten gevestigd in het hartje van Eindhoven, u kunt hier wel gratis parkeren.

Wat doet goede voeding en lifestyle?

Lifestyle is niet alleen de manier hoe je jezelf kleedt en gedraagt. Het is ook wat u eet en hoe omgaat met dingen. Het is belangrijk om tijdens het halen van een doel op uw voeding te letten. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat je geen lekkere dingen meer mag eten. Wat jij als lekkernij ziet bepaald u zelf. Niet alleen chips, koek en snoep is lekker. Een stuk fruit of groente kan ook heel lekker zijn. Bij Smart personal training helpen wij graag met het creëren van deze mindset. We plannen de trainingen zo, dat u het beste uit uzelf kunt halen.

Meten bij Smart personal training

Samen met Smart personal training kijkt u welk doel u wilt behalen. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld het herstellen van een blessure, het krijgen van een gezondere levensstijl en met afvallen. Eenmaal uw doel gekozen, gaan wij elke 6 weken verschillende waardes meten. Hierin kunnen we het vetpercentage meten, lenigheid, gewicht en natuurlijk poolshoogte nemen hoe het mentaal gaat. Samen met de personal coach gaat u kijken naar de indeling van de week. Voor vragen kunt u terecht op onze website.