Goed Administratiekantoor in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Goed Administratiekantoor in Arnhem

Ik ben nu een aantal jaar de trotse eigenaar van een bedrijf die zorgt voor de airconditioning van bedrijven en woningen. Ik deed de boekhouding eerst helemaal zelf zodat ik erg veel geld zou besparen op een boekhouder. Sinds dit jaar heeft heb ik nog een filiaal geopend in Amsterdam en ik vind het erg lastig geworden om de boekhouding nog volledig zelf te moeten doen. Daarom wilde ik graag administratiekantoor Arnhem inschakelen zodat ik mezelf niet meer druk hoefde te maken over de boekhouding.

 

Website

Ik zocht naar meer informatie op de website van het bedrijf. Hier was vermeld dat de boekhouding volledig of voor een gedeelte door de boekhouder zou kunnen worden gedaan. Ik wilde de boekhouding graag volledig laten doen omdat ik nu ook met dat extra filiaal zat in Amsterdam. Het bedrijf liep nog steeds beter sinds dit nieuwe filiaal was geopend. Ik had telefonisch contact opgenomen met het bedrijf om een afspraak te maken. Tijdens het gesprek heb ik ze mijn probleem voorgelegd en gevraagd of ze mij hulp aan konden bieden. Ik heb ze vervolgens de controle gegeven over de gehele boekhouding. Ik ben nu een aantal maanden verder en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over administratiekantoor Arnhem.