De letselschadeadvocaat whiplash helpt u om te claim te krijgen

      Reacties uitgeschakeld voor De letselschadeadvocaat whiplash helpt u om te claim te krijgen

LetselschadeadvocatenHeeft u een verkeersongeval gehad en heeft u hierbij een whiplash opgelopen? Schakel dan direct een letselschadeadvocaat in die gespecialiseerd is op het gebied van letselschade met het gevolg een whiplash. Neem nu contact op met de letselschadeadvocaat Whiplash van Hijink advocaten.

Iedere dag zijn er honderden slachtoffers van een verkeersongeval en ieder jaar zijn er weer vele ernstige gewonden. Een deel hiervan ondervindt de gevolgen van een whiplash. Heeft u dit opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Claim indienen voor de whiplash

Veel mensen hebben geen idee wat voor een impact een whiplash kan hebben. Een whiplash kan zich namelijk in verschillende vormen bevinden. Zo kunt u er een week last van hebben maar is het ook mogelijk dat de whiplash nooit meer over gaat. In dat geval zal het uw hele leven gaan beïnvloeden.

Een whiplash is namelijk een verstuiking van de nek, oftewel een verrekking. Er is in dat geval sprake van een blessure in de zachte delen van de nek en rug. Dit kan gebeuren wanneer er een harde ruk aan de nek of hoofd wordt gegeven. Dit gebeurd vaak bij een botsing van een auto. Hoewel de symptomen zich vaak voordoen binnen de eerste 6 tot 12 uur na het ongeluk kan de pijn verslechteren in de daarop volgende dagen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag advies krijgen van de professionals van de letselschadeadvocaat whiplash? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen en uw vraag aan hen stellen.