Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken boekhouder? Lava lingewaard is de juiste partner!

      Reacties uitgeschakeld voor Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken boekhouder? Lava lingewaard is de juiste partner!

boekhouderLava lingewaard staat voor Lingewaardse Adviseurs & Vakkundige Administrateurs. Dit is een jong en ambitieus administratie- en advieskantoor. Wij zijn gevestigd in Bemmel, dit ligt in de provincie Gelderland. Iedere boekhouding is uniek. De ene is meer complex dan de andere. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek. Hierin kunnen wij horen wat uw wensen zijn en een inschatting maken van de kosten.

Wie is Lava lingewaard?

Sinds januari 2012 staat Lava lingewaard ingeschreven bij de KvK. De oprichter is Arjan Hoenselaar. Hij heeft de opleiding SPD bedrijfsadministratie met succes afgerond en daarna bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Hij heeft bij verschillende accountantskantoren en bedrijven gewerkt als assistent accountant, hoofd administratie en financieel beleidsmedewerker.

Professionele service

‘’Onlangs heb ik Lava ontdekt. Ik heb een klein schildersbedrijf met veel  administratie en papierwerk. Door een bekende van mij ben ik bij Lava terecht gekomen. Ik heb contact gezocht en een afspraak gemaakt. De service was vriendelijk en het voelde echt dat hij betrokken was bij mijn administratie. Ik zal zeker aankomende tijd mijn boekhouding laten doen bij Lava. Het is trouwens ook te merken dat zij weten wat ze doen. De kennis is top.’’

Contact

Heeft u vragen voor Lava lingewaard over diensten of het bedrijf zelf? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ons bellen voor vragen, advies of het maken van een afspraak. Wij hopen u te kunnen helpen!